Magunkról
Szolgáltatásaink
Tudatosan az egészségért
Hálózat
Bejelentkezés
Képek
Elérhetőségeink
Egészségpénztárak

Központi rendelő:
    1135 Budapest,
    Jász utca 33-35.
    térkép

Tel/Fax: 236-0176

Mobil: 06 30 633-0961

SMS: 06 30 633-0961

e-mail:
hungariamed@hungariamed.hu

Adószám: 12489477-2-41 
 
K&H
 
Generali
Szolgáltatásainkról általában

Egészségmegőrző tevékenységünk alappillérei, a gondosan és szakmailag igényesen kidolgozott szűrőprogramjaink, melyeket azonos adottságú csoportokra terveztünk meg. Célkitűzéseink szerint folyamatosan figyelünk megvizsgált partnereink egészségére, támogatást nyújtva az egészséges életmód kialakításához. Vizsgálatainkat szervezetten, magas szakmai színvonalon, kiváló szakemberekkel végezzük, exkluzív környezetben. A vizsgálatsorozatokat angolul is beszélő orvosaink menedzselik.

Rohanó világunk állandó szellemi-fizikai készültséget követel mindannyiunktól. Különösen így van azok esetében, akiknek nap, mint nap önállóan, nagy felelősséggel kell dönteniük. Ezek az emberek sokkal több rizikófaktort viselnek el, mint azok a kollégáik, akik feletteseiktől készen kapják feladataikat. Ugyanakkor az úgynevezett menedzserbetegség nemcsak a nagyobb vállalatok vezetőit, középvezetőit érinti. Azok a munkatársak, akik a cégek marketing és más teljesítményorientált részlegein dolgoznak, ugyanúgy nagy stresszhatásnak vannak kitéve, mint a felsővezetők. Hasonló helyzetben vannak a kis és középvállalatok, ahol ezekben az években válik el, hogy a vállalkozás életképes-e, hiszen a fennmaradás a tét. Ilyen körülmények között a mindennapi stressz és az állandó készenlét fokozottan igénybe veszi az emberi szervezetet. Szűrővizsgálataink éppen e szinte észrevétlen "kórokozó" egészségkárosító hatásainak korai felismerését segítik.


Legújabb és egyben aktuális szolgáltatásunk: Allergológiai vizsgálat

 • Tüdőgyógyászati alapvizsgálat
 • Légzésfunkció vizsgálat
 • Allergológiai vizsgálat Prick teszttel
 • Első allergológiai légzésfunkció vizsgálat (Prick teszt, légzésfunkció, szükség esetén farmakodinámiás vizsgálattal)

 • Foglalkozás-egészségügy:
  Egészségmegőrző programunk szerves részét képezi a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunk, melynek igénybevételét Kormányrendelet írja elő (1993 évi XCII. TV. 58§). Bármelyik éves gyakorisággal végzett szűrővizsgálat magában foglalja a foglalkozás-egészségügyi szerződésben foglaltaknak megfelelő alkalmassági vizsgálatot, foglalkozás-egészségügyi szerződéskötés esetén.

  Egészségpénztári szolgáltatások:
  Magyarországon a szív-érrendszeri megbetegedések, azon belül is a szívkoszorúér megbetegedés miatti halálozás első helyet foglal el a halálokok között. A szívkoszorúér-betegségek okozta rendkívül magas halálozás csökkentésére dolgoztuk ki Kardiológiai szűrőprogramunkat. Vizsgálatainkkal feltárjuk a lehetséges rizikófaktorokat (magas vérnyomás, egészségtelen táplálkozás következtében túlsúlyos állapot, emelkedett vércukor- és koleszterin szint, dohányzás, mozgásszegény életvitel), majd kiváló szaktudású kollégáink terápiás programot dolgoznak ki személyre szabottan Önöknek. Az agyi érbetegségekből eredő halálozás a harmadik helyet foglalja el a haláloki statisztikában a szív eredetű és a tumor okozta halálozás után. Szemben a nyugat-európai országokkal a halálozás Magyarországon emelkedik, s egyre inkább a középkorú, munkaképes korosztályt érinti, a férfiak túlsúlyával. Az agyi érbetegségek következtében kialakuló munkaképtelenség, ápolási igény meghaladja a tumorok, vagy a kardiovaszkuláris kórképek igényét, ezért a megelőzés ennél a betegség csoportnál még nagyobb hangsúlyt kap. A vizsgálat sorozatot 45 év alatt kétévente, majd évente javasoljuk.

  A keringési betegségek után a daganatos megbetegedések okozzák a legtöbb halálesetet hazánkban. Férfiaknál a leggyakoribb a légcső-, hörgő-, tüdőrák, de sajnos nő a szájüregi daganatok száma is. Hölgyeknél a méhnyakrák előfordulási száma ugyan csökkent, azonban az emlődaganatok száma nőtt. A vastagbél és végbélrákok előfordulása emelkedő tendenciát mutat. E szomorú adatok csökkentése érdekében ajánljuk a Daganatos megbetegedések megelőző szűrővizsgálatait. A legtöbb daganatos megbetegedés korai stádiumban még kezelhető, ezek felismerése megfelelő diagnosztikai módszerekkel lehetséges. Ezeket a célzott szűrővizsgálatokat kétévente javasoljuk elvégeztetni.


  Menedzserszűrés:
  Menedzserszűrésnél figyelembe vesszük életvitelét, munkakörülményeit és az egyéb rizikófaktorokat. Így a standard vizsgálatainkat az Önre szabott vizsgálatokkal egészítjük ki. A magyar orvosi szektorban még nem elterjedt, de máshol már igen sikeres és bevált - egyedi módszerünk az aktív follow up figyelési rendszer. Ennek lényege, hogy az éves szűrés kiegészítéseként újravizsgáljuk azokat az esetleges egészségkárosodásra utaló jeleket, amelyeket a szűrés tárt fel. Ez a szolgáltatásunk plusz anyagi terhet nem jelent Önnek. Nem kívánjuk Öntől, hogy a napi teendői mellett még éves orvosi vizsgálatának idopontját is észben tartsa. Nyilvántartásunkból, melynek információit az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük, előre egyeztetett módon megkeressük. A megbeszélt idopontban a vizsgálatra érkezőknek várakozniuk nem kell, és a rendelőn kívüli, szintén soron kívüli, szakvizsgálatokra hostess szolgáltatást nyújtunk. A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szurovizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Életmód tanácsadás minden szűrőprogramunk elválaszthatatlan része.
  Menedzserszűrés


  Szolgáltatásainkról részletesen

  Lap teteje  
  Magunkról Szolgáltatásaink Tudatosan az egészségért Hálózat
  Bejelentkezés Képek Elérhetőségeink Egészségpénztárak